Tamamen sadeliğe odaklanan klasik telefon: Mindfulness Phone

Mindfulness Phone
Mindfulness Phone

Akıllı telefon kullanıcılarının birçoğunun hasretini çektiği sade tasarımlı klasik telefon sistemi Mindfulness Phoneile gerçek oluyor.

Akıllı telefonlar mobil uygulama desteğiyle birçok farklı işlev yerine getirebiliyor. Her ne kadar milyonlarca farklı kişi akıllı telefon tercih ediyor olsa da, klasik telefon kullanıcılarının sayısı da azımsanacak seviyede değil. Bu kapsamda Mindfulness Phone olarak isimlendirilen akıllı telefon belki de kullanıcıların hayli uzun süredir hasretini çektiği "sade tasarımlı klasik telefon" ünvanını tam olarak hak ediyor.

Yalnızca arama ve mesajlaşma gibi temel telefon işlevlerini yerine getiren Mindfulness Phone, e-ink yapısındaki ekranla piyasadaki diğer birçok telefondan farklılaşıyor. Eski Nokia telefonlardan aşina olunan tuşlu yapı bu model için de aynı şekilde geçerli.

Tuş kenarlarında biraz daha oval tasarım sunan telefonun alt kısmında microSD şarj yuvası, kulaklık çıkışı ve hoparlör bulunuyor. Farklı renklerde seçilebilen Mindfulness Phone'un fiyatı ise şimdilik bilinmiyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >