Teknofest İstanbul için geri sayım: Son 4 gün!

​Teknofest İstanbul için geri sayım: Son 4 gün!
​Teknofest İstanbul için geri sayım: Son 4 gün!

İstanbul Yeni Havalimanı içerisinde gerçekleştirilecek olan Türkiye’nin en büyük teknoloji etkinliklerinden Teknofest için geri sayım başladı. Etkinlik, 20-23 Eylül arasında gerçekleştirilecek.

Türkiye'nin milli teknoloji konusunda attığı en önemli adımlardan olan Teknofest İstanbul'un başlamasına yalnızca 5 gün kaldı. Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ve önemli teknoloji kuruluşlarının paydaşlığında, 'Teknofest İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nin tanıtım toplantısı İstanbul Havacılık Müzesi'nde gerçekleştirildi. Havacılık ve uzay konusunda farkındalık oluşturup insanları bilgi sahibi yapmayı amaçlayan Teknofest İstanbul’da şimdiye kadar görülmemiş etkinlikler de gerçekleştirilecek.

Birçok farklı etkinlik Teknofest kapsamında gerçekleştirilecek!

Türkiye’nin en büyük teknoloji etkinliği Teknofest, tamamlandığında Avrupa’nın en büyük havalimanı olması tasarlanan İstanbul Yeni Havalimanı’nda gerçekleştirilecek. 20-23 Eylül arası aktif olacak etkinlik kapsamında Solo Türk, Paraşüt, Türk Yıldızları ve uluslararası profesyonel havacılık takımlarının gösterileri, ödüllü teknoloji yarışmaları ve ayrıca Uluslararası Girişim Zirvesi gibi etkinlikler de yapılacak. Bu yıl üçüncüsü yapılacak olan "TÜBİTAK Uluslararası İnsansız Hava Araçları (İHA) Yarışları" Teknofest İstanbul kapsamında gerçekleştirilecek. Sabit ve döner kanatlı olmak üzere iki farklı kategoride gerçekleştirilecek olan yarışlarda, yarışmacılar çeşitli görevleri yerine getirmeye çalışacak.

GZT Teknoloji ekibi olarak bizim de yakından takip edeceğimiz Teknofest, etkinlikleri ve tüm içeriğiyle ilgi çekmeyi başaracak gibi görünüyor…

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >