Teknolojiye alerjisi var: Wi-Fi sinyalleri bile midesini bulandırıyor

Elektromanyetik Hassaslık Sendromu'na yakalanan insanlar.
Elektromanyetik Hassaslık Sendromu'na yakalanan insanlar.

Elektromanyetik aşırı duyarlılığa sahip insanlar teknolojinin her geçen gün daha da geliştiği dünyada oldukça zorluk çekiyor.

Onun için özel bir kıyafet tasarlandı

                                    İngiltere'de yaşayan 63 yaşındaki Mary Coales, Elektromanyetik Hassaslık Sendromu (EHS) isimli hastalığa sahip bu kişilerde Wireless sinyalleri ağrılara, mide bulantılarına, baş dönmelerine neden oluyor. 

Teknolojinin kullanıldığı alanlara gidemeyen Coales'in teknolojik cihazlardan çıkan cihazları kendinden uzak tutabilen özel bir kıyafeti var. Şeffaf gümüş ve poliamid bileşenden yapılma bir gömlek sayesinde biraz daha rahat ettiğini söylüyor.

Elektromanyetik Hassaslık Sendromu hastalığına sahip 3 milyondan fazla EHS hastasının bulunduğu tahmin ediliyor.
Onun için özel bir kıyafet tasarlandı İngiltere'de yaşayan 63 yaşındaki Mary Coales, Elektromanyetik Hassaslık Sendromu (EHS) isimli hastalığa sahip bu kişilerde Wireless sinyalleri ağrılara, mide bulantılarına, baş dönmelerine neden oluyor. Teknolojinin kullanıldığı alanlara gidemeyen Coales'in teknolojik cihazlardan çıkan cihazları kendinden uzak tutabilen özel bir kıyafeti var. Şeffaf gümüş ve poliamid bileşenden yapılma bir gömlek sayesinde biraz daha rahat ettiğini söylüyor. Elektromanyetik Hassaslık Sendromu hastalığına sahip 3 milyondan fazla EHS hastasının bulunduğu tahmin ediliyor.
Elektromanyetik aşırı duyarlılık nedir?

                                    Elektromanyetik alanlara atfedilen idiopatik çevresel intoleransı, varsayılana göre elektromanyetik alanlara maruz kalındığında oluşan semptomları tanımlamak için kullanılan terimlerdir. Bu duyarlılık aslında dört terime ayrılıyor: elektromanyetik aşırı duyarlılık, elektro aşırı duyarlılık, elektro-duyarlılık ve elektronik duyarlılık.
Elektromanyetik aşırı duyarlılık nedir? Elektromanyetik alanlara atfedilen idiopatik çevresel intoleransı, varsayılana göre elektromanyetik alanlara maruz kalındığında oluşan semptomları tanımlamak için kullanılan terimlerdir. Bu duyarlılık aslında dört terime ayrılıyor: elektromanyetik aşırı duyarlılık, elektro aşırı duyarlılık, elektro-duyarlılık ve elektronik duyarlılık.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >