Trump çok kızacak: Twitter'ın attığı tweet milyonlarca etkileşim aldı

ABD'nin yeni başkanı Donald Trump'ın göçmenlerle ilgili aldığı karar ''Twitter'' tarafından hoş karşılanmadı. Bu duruma sessiz kalmayan Twitter kendi hesabından attığı tweetle Müslümanların yanında olduğunu belirtti.

ABD'nin 45. Başkanı olan ''Donald Trump'' seçim vaatlerini bir bir yerine getirmeye devam ediyor. Önce ''Meksika sınırına duvar'' örme kararı alan Trump, şimdi de bazı ülkelerden Amerika'ya gelen ''göçmenleri ülkeye almama'' kararı aldı.

Daha önce Twitter üzerinden sürekli göçmenlerle ilgili ayrılıkçı tweetler atan Trump, Twitter tarafından uyarılmış hatta bunu yapmaya devam ederse ''hesabının kapatılabileceği'' bile konuşulmuştu.
Twitter, Trump'ın hesabını kapatabilir
Donald Trump'ın bu kararını ''sürpriz'' olmadı. Seçilmeden önce Müslümanları ülkeye almayacağını ve ''Radikal İslam'' ile sonuna kadar mücadele edeceğini duyuran Trump, bunu hiç zaman kaybetmeden gerçekleştirdi. Aldığı kararlarla kendi ülkesinde ve ''tüm dünyada tepki gören'' yeni başkanın, bu kararların sonuna kadar arkasında duracağı gelen bilgiler arasında.

Daha önce bu konuda Trump'ı çokça uyaran Twitter, alınan kararlara tepki göstererek oldukça kucaklayıcı bir tweet attı.





Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >