Türk Telekom'dan 15 Temmuz'a özel 120 dakika ücretsiz arama hizmeti

Türk Telekom
Türk Telekom

Türk Telekom, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'nde abonelerine özel olarak 120 dakika ücretsiz arama hizmeti sunacak.

Geçen yıl yaşanan hain darbe girişiminin ardından "Demokrasi ve Millî Birlik Günü" olarak ilan edilen 15 Temmuz, birinci yılında farklı törenlerle anılırken diğer yandan da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla Demokrasi Nöbetleri başlatılıyor. Bilhassa "iletişim" sektöründeki birçok şirket de bu kapsamda abonelerine özel olarak ücretsiz arama ve internet hizmeti sunuyor.

Türk Telekom'un bu hizmeti sayesinde diğer operatörlere örnek olacağı aşikar.
Türk Telekom'un bu hizmeti sayesinde diğer operatörlere örnek olacağı aşikar.

Son olarak Türk Telekom birkaç saat önce abonelerine gönderdiği kısa mesajla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde 120 dakika ücretsiz görüşme hediye edildiğini açıkladı. Türk Telekom kullanıcılarına gelen tam metin ise şu şekilde:

  • Değerli Müşterimiz, 15 Temmuz günü 00:00 - 23:59 arasında mobil hattınızdan şebeke içi SINIRSIZ dakika ve yurt içi her yöne geçerli 120 dakikayı ücretsiz kullanabilirsiniz. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nüz kutlu olsun.

Üstelik buna ek olarak sabit internet kullanıcılarının 15 Temmuz'daki internet kullanımları Adil Kullanım Kotası (AKN) kapsamında değerlendirilmeyecek. Yani Adil Kullanım Kotası'nın aşılması sebebiyle internet hızı düşmeyecek; mevcut internet paketlerine göre yüksek hızlı internet kullanmak mümkün olacak. Ayrıca meydanlarda nöbet tutan kişiler için toplamda 200'e yakın bayinin 15 Temmuz gecesi sabaha kadar açık olacağı da belirtilenler arasında. Türk Telekom bayilerinde vatandaşlar akıllı cihazları için şarj ihtiyaçlarını karşılayabilecek.

Türk Telekom'un 15 Temmuz'a özel olarak hazırladığı video ise şu şekilde:

Turkcell'in 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü için abonelere gönderdiği kısa mesaj.
Turkcell'in 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü için abonelere gönderdiği kısa mesaj.

Son olarak Turkcell de benzer bir kampanyayı duyurdu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >