Turkcell'den internete erişim sorunuyla ilgili açıklama

​Turkcell'den internete erişim sorunuyla ilgili açıklama
​Turkcell'den internete erişim sorunuyla ilgili açıklama

Turkcell'den internet yavaşlamasıyla ilgili açıklama geldi. Turkcell, "Teknik bir çalışma nedeniyle yaşanılan durum bilgimiz dahilindedir" dedi.

Cep telefonlarında Turkcell hattı kullananlar, akşam saatlerinden itibaren internete erişim sorunu yaşanıyor. Bu sorunla ilgili Turkcell'den açıklama geldi.

Bir kullanıcının sorunla ilgili Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu'na attığı tweete müşteri hizmetlerinden cevap geldi. Müşteri hizmetleri "Teknik bir çalışma nedeniyle yaşanılan durum bilgimiz dahilindedir. İlerleyen saatlerde tekrar denemenizi öneririz." cevabını verdi.

@Kaan_Terzioglu Kaan Bey Merhabalar, 4.5G'de problem var şu anda telefonu LTE modunda kullanamıyoruz... Şu anda sadece 3G'de çalışıyor.

@FatihDiker Teknik bir çalışma nedeniyle yaşanılan durum bilgimiz dahilindedir. İlerleyen saatlerde tekrar denemenizi öneririz.

TURKCELL'DEN BAĞLANTI SORUNUYLA İLGİLİ RESMİ AÇIKLAMA

Turkcell, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, yaşanan bağlantı sorunuyla ilgili "Şebekemizde meydana gelen sistemsel bir sorun nedeniyle Türkiye’nin bazı bölgelerinde ses ve data trafiğinde kesintiler yaşanmaktadır. Teknik ekiplerimiz sorunu hızla çözerek ses ve data trafiğini normal seyrine döndürmek için çalışmalarını sürdürmektedir." ifadelerini kullandı.

Şebekemizde meydana gelen sistemsel bir sorun nedeniyle Türkiye’nin bazı bölgelerinde ses ve data trafiğinde kesintiler yaşanmaktadır.

Teknik ekiplerimiz sorunu hızla çözerek ses ve data trafiğini normal seyrine döndürmek için çalışmalarını sürdürmektedir.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >