Ünlü oyun stüdyolarından Bethesda’dan yeni oyun müjdesi

Bethesda.
Bethesda.

Wolfenstein, Doom ve Quake gibi birçok kullanıcı tarafından benimsenmiş, başarılı satış rakamlarına ulaşmış oyunların yapımcı şirketi Bethesda, yeni bir oyun üzerinde çalıştıklarını açıkladı.

Oyun üretimi ve dağıtımı konusunda kendi alanının en iyi şirketlerinden biri olarak gösterilebilecek olan Bethesda, Wolfenstein: The New Colossus, The Evil Within 2, Dishonored: Death of the Outsider, Quake Champions, Skyrim (Switch için), Doom VFR ve Fallout 4 VR gibi oyunlarıyla 2017 yılı oyun dünyasına damga vurdu denilebilir. 2017 yılında çıkardığı oyunların hemen hemen tamamıyla başarı elde etmeyi başaran şirket, yıl bitmeden yeni bir oyunla karşımıza çıkacağının müjdesini verdi.

Bethesda’nın pazarlamadan sorumlu üst düzey yöneticisi Pete Hines, verdiği röportajda "Şu an birçok proje üzerinde çalışıyoruz. Hatta bu sene içinde çıkaracağımız bir oyun daha var ve bu oyundan henüz kimseye söz etmedik, ama göstermemiz uzun sürmeyecek." ifadelerini kullandı. Oyun severleri ciddi derecede heyecanlandıran bu gelişmeye rağmen çıkacak olan oyunun çok büyük bütçeli bir oyun olmaması bekleniyor. Bethesda bu sefer karşımıza mobil ya da ücretsiz olarak oynanabilen ücretsiz bir oyunla çıkabilir.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >