Yeni iPhone'ların Türkiye'deki 'tahmini' fiyatları belli oldu!

Yeni iPhone
Yeni iPhone

Tanıtıma birkaç gün kala iPhone'lar hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Son olarak ürünlerin Türkiye'deki tahmini fiyatları da belli oldu. Ayrıntılar haberimizde:

Apple, Çarşamba akşamı Türkiye saatiyle 20:00'de başlayacak olan etkinlikle yeni nesil iPhone'ları tanıtmaya hazırlanıyor. Bu sene iOS 12 kurulu olarak gelecek üç yeni iPhone bekleniyor. Bunlardan biri uygun fiyatıyla dikkat çeken ve iPhone Xc olarak isimlendirilen model. Buna ek olarak iPhone 11 ve büyük ekranlı versiyonu da tanıtım esnasında sahneye çıkarılıyor.

Hangi yenilikler sunulacak?

Her üç modelin de kendine has özellikleri var. Ancak tanıtım gerçekleşmeden şu anda tüm bu detayları bilmek mümkün değil. Sızan bilgiler eşiğinde yeni iPhone'ların önceki nesillere göre çok daha yüksek performans sunacağını ve daha gelişmiş bir kamerayla geleceğini belirtmek gerekiyor. Elbette değerlendirme ve satın alma konusunda potansiyel müşteriler için en büyük önem taşıyan detayların başında ise fiyat geliyor.

Yeni iPhone'larda renk seçeneklerinin de artması bekleniyor.
Yeni iPhone'larda renk seçeneklerinin de artması bekleniyor.

iPhone 11: 12 bin TL
iPhone 11 Plus: 15 bin TL
iPhone 9: 10 bin TL

Fiyatların bu seviyelerde olması elbette birçok kişi için korkunç. Apple cephesinde Türkiye'deki fiyatların revize edilmesi gibi bir durum söz konusu olacak mı, göreceğiz.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >