Yeni Volkswagen Jetta’dan ilk fotoğraflar geldi

Volkswagen
Volkswagen

Volkswagen, C sedan sınıfında büyük başarı elde eden ve oldukça tatmin edici satış rakamlarına ulaşan otomobili Jetta’yı yeniliyor.

Alman otomotiv devi Volkswagen’in C sedan segmentinde iddialı otomobili Jetta için yapacağı yenilik, söylentiler dolaşmaya başladığından bu yana merakla bekleniyordu. Volkswagen Jetta’nın güncel kasası 2011 yılında piyasaya çıkmış, 2015’te ise makyajlanmıştı.

Bu yıl Polo ve Golf’ü de elden geçiren Volkswagen, Jetta’nın da değişme vakti geldiğini düşünerek baştan aşağı yenileme yoluna gitti. Meksika’da görüntülenen yeni Jetta, neredeyse eski kasadan hiçbir iz taşımıyor.

Bildiğimiz üzere Volkswagen, Polo ve Jetta’nın üretimini Meksika’da yapıyor. Bu nedenle aracın Meksika’da görüntülenmesi son derece doğal. Yeni Jetta’nın dış görünümüne baktığımızda, Volkswagen Arteon’dan izler görüyoruz.CC modeli yerine Arteon’u getiren Volkswagen, Türkiye’de bu aracı 285 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunmuştu. Fotoğraflar sızıntı kaynaklı olduğu için kesin bir bilgi verme durumunda olmasa da en azından fikir vermesi anlamında büyük önem arz ettiği söylenebilir.

2018 model yeni Jetta’nın ilerleyen aylarda tanıtılması, önümüzdeki yıl da satışa çıkması bekleniyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >