Yerli akıllı telefon üreticisi Reeder Samsun’da fabrika açtı!

​Yerli akıllı telefon üreticisi Reeder Samsun’da fabrika açtı!
​Yerli akıllı telefon üreticisi Reeder Samsun’da fabrika açtı!

Yerli akıllı telefon ve tablet üreticisi Reeder, Samsun’da yeni bir fabrika açtı. Bu girişimle birlikte 180 kişiyi istihdam eden firma, bölge halkını da mutlu etmeyi başardı.

Teknoloji başta olmak üzere birçok konuda başlayan ‘yerli ve milli’ olma kararlılığının akıllı telefon tarafındaki en önemli temsilcilerinden Reeder, Samsun’da yeni bir fabrika açtı. Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Uygar Uysal, memleketi olan Samsun’da böyle bir girişim yapmanın kendisini çok mutlu ettiğini ifade ederken bunun, Türkiye’nin içinde bulunduğu süreç için büyük önem arz ettiğini de ifade etti. Organize Sanayi Sitesi’nde düzenlenen fabrika açılışında konuşma yapan Uygar Uysal yaptıkları hamlenin geliştirileceğini ifade etti.

Reeder'in Samsun'da yaptığı fabrika açılışına Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu da katıldı.
Reeder'in Samsun'da yaptığı fabrika açılışına Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu da katıldı.

'Turkcell'in desteği çok önemliydi'

Törende konuşmalar yapan Uysal, “Benim bir hayalim var. Samsun'dan, değer yaratan Türkiye için gerçek değer oluşturan dünyada kimsenin vazgeçemeyeceği bir mücadeleyi vermek. Bu mücadeleyi daha önce bu topraklarda yaşayan büyüklerimiz verdiler. Biz de şimdi Reeder markasıyla vereceğiz.” dedi. Süreç boyunca sürekli olarak Turkcell tarafından desteklendiklerini de ifade eden Uysal, Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu’na teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >