Yine, yeni, yeniden: BİM'den PlayStation 4 Slim ve FIFA 2018 için önemli fırsat!

Sony PlayStation 4
Sony PlayStation 4

BİM, 500 GB kapasiteli PlayStation 4 Slim'i FIFA 2018 ile birlikte 19 Ocak tarihinde satışa çıkarıyor. Sınırlı sayıdaki kampanyadan yararlanmak isteyenlerin acele etmesinde fayda var.

Geçtiğimiz dönemlerde Sony PlayStation 4'ü, Star Wars oyuncaklarını ve Apple ürünleri indirimli fiyattan raflara çıkaran BİM, bu kez de FIFA 2018'in dahil olduğu PlayStation 4 Slim'i satışa sunuyor. Elbette BİM klasiği olarak bu indirimden yararlanmak isteyenlerin acele etmesinde yarar var; zira fırsat yalnızca gelecek hafta Cuma günü (19 Ocak) geçerli.

BİM'in PlayStation 4 için tasarladığı afiş bu şekilde.
BİM'in PlayStation 4 için tasarladığı afiş bu şekilde.

En önemli detaylardan biri ise 500 GB'lık PlayStation 4 Slim ile birlikte kutu içeriğinde FIFA 2018'in de geliyor olması... Normalde oyunu kutulu şekilde satın almak için ek olarak 345 TL (D&R) ödeme yapmak gerekiyor. Ancak FIFA 2018'in PlayStation 4 Slim'in kutu içeriğine eklenmiş olması indirimden yararlanmak isteyenleri cezbediyor. Elbette kutulu versiyonu tercih etmek yerine doğrudan PlayStation Store'dan da satın alma işlemini gerçekleştirmek mümkün. Bunun bedeli ise şu anda (11 Ocak itibariyle) 104 TL.

PlayStation 4 Slim'i BİM kampanyasıyla satın alan kişiler 1 adet oyun koluna, 1 adet FIFA 2018'e ve 14 günlük Plus üyeliğine sahip oluyor.

BİM'in satışa çıkardığı PlayStation 4 Slim'de elbette iki yıl garanti imkanı ve bir oyun kolu da sunuluyor. Yani yalnızca ikinci oyun kolunu satın alıp FIFA 2018'de mücadeleye hemen başlamak söz konusu olabiliyor. : ) Üstelik 14 günlük Plus üyelik ve peşin fiyatına Axess, Bonus ve World karta 6 taksit yapıldığı bilgisi de paylaşılıyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >