1 dakikada 50 sandalye!

1 dakikada 50 sandalye!🪑

Manga çizgi romanlarının sahip olduğu sembolizmin güçlü bir yansıması olarak 50 Manga Sandalye, mobilya tasarımında etkileyici bir adaptasyon sergiliyor.

Manga, tek bir kağıt üzerindeki bir dizi kareden oluşuyor. Benzer şekilde 50 standart sandalye her biri bir hikaye duygusu uyandıran ve her biri mangadan bir tasarım öğesi içeren bir ızgarada sıralanıyor. Örneğin, ses veya eylemi görselleştirmek için bir 'konuşma balonu' veya 'efekt çizgisi' ekleniyor. Ayrıca mangadan alınan 'ter' veya 'gözyaşı' gibi duygusal semboller, hikaye ve karakter duygusunun hissedilebilmesi için oluşturuluyor.

@nendo_official

----

50 chairs in 1 minute!🪑

A powerful reflection of the symbolism of manga comics, 50 Manga Chairs is an impressive adaptation in furniture design.

Manga is a series of squares on a single sheet of paper. Similarly, 50 standard chairs are arranged in a grid, each evoking a sense of story and each containing a design element from the manga. For example, a 'speech bubble' or 'effect line' is added to visualize sound or action. Emotional symbols from the manga, such as 'sweat' or 'tears', are also created to evoke a sense of story and character.