Daniel Arsham Sergisi, Venedik Bienali’nde

Türk Hava Yolları ile yaptığımız Venedik yolculuğu, Daniel Arsham sergisiyle sonlandı.

Heykel, mimari, çizim ve film alanlarında çalışan Arsham, belirsiz ara mekânlar ya da ortamlar oluşturup bunları kristalize ediyor ve şimdiki zamanın gelecekteki kalıntıları olarak adlandırdığı şeyleri sahneliyor.

Modern eserlerin ve çağdaş insan figürlerinin aşınmış döküm kalıplar halindeki tasvirleri olan bu eserler, sanatçının kum, selenit ve volkanik kül gibi jeolojik malzemeleri ustalıkla kullandığının birer kanıtı..

Arsham'ın 60.Venedik Bienali'nde 'Venice 3024' isimli sergisi ile 'Bronze Eroded Split Head'eseri 15 Eylül'e kadar Chiesa di Santa Caterina'da ziyarete açık olacak.

@turkishairlines
@labiennale

__

Our trip to Venice with Turkish Airlines ended with the Daniel Arsham exhibition.

Working in sculpture, architecture, drawing and film, Arsham creates and crystallises ambiguous intermediate spaces or environments and stages what he calls future remnants of the present.

These works, depictions of modern artefacts and contemporary human figures in the form of eroded cast moulds, are evidence of the artist's skilful use of geological materials such as sand, selenite and volcanic ash.

Arsham's exhibition 'Venice 3024' at the 60th Venice Biennale and 'Bronze Eroded Split Head' will be on view at Chiesa di Santa Caterina until 15 September.