Tasarımın el değdiği sukulent cupcake’ler

Tasarımın el değdiği sukulent cupcake'ler 🌵

Yemek ve pastacılığa olan ilgisini zaman içerisinde profesyonel bir boyuta taşıyan Kerry, @kerrys_bouqcakes'i kurmasının ardından çalışmalarına çok yönlü bir şekilde devam ediyor.

Cupcake satışının yanı sıra online kurslar, grup atölyeleri ve özel dersler de veren Kerry, birbirinden farklı konseptlerde gerçeğinden neredeyse ayırt edilemeyecek üretimler gerçekleştiriyor.

Aynı zamanda 2 çocuk annesi olan Kerry, çocukları içinde cupcake'ler de koruyucu içermediğini ve dereceli gıda sertifikasyonu olduğunu da belirtiyor.
__

Succulent cupcakes touched by design 🌵

Kerry, who took her interest in cooking and pastry to a professional level over time, continues her work in a versatile way after establishing @kerrys_bouqcakes.

In addition to cupcake sales, Kerry also offers online courses, group workshops and private lessons, and produces almost indistinguishable from the real thing in different concepts.

Kerry, who is also a mother of 2 children, states that her cupcakes for her children do not contain preservatives and have food grade certification.