23 yıllık bebek hasreti dinen çift, oğullarını 'evlat' bildikleri keçileri Peri'yle buluşturdu

Osmaniye'de 23 yıldır bebek hasreti çeken Coşkun çifti, 'evlat' diye sahiplendikleri, bir süre önce anne olan 'Peri' isimli keçilerini hastaneden sonra geldikleri evlerinde bebekleriyle buluşturdu.
Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde 23 yıl önce evlenen 43 yaşındaki Fatma ve 45 yaşındaki Metin Coşkun çifti, evlendikleri günden bu yana çocuk sahibi olabilmek için pek çok tedaviyi denedi.
Türkiye'deki birçok merkez ve gittikleri hastanelerde çok sayıda tüp bebek işleminden sonuç alamayan Coşkun çifti, 3 yıl önce Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi ve Tüp Bebek Merkezi Sorumlusu Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Süleyman Murat Bakacak'a başvurdu.
KSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde Muhammed Eymen adını verdikleri bebeklerini kucaklarına alan çift, duygusal anlar yaşadı. Tedavilerinin ardından Osmaniye'deki evlerine dönen çift, oğullarını 'evlat' diye seslendikleri 'Peri' isimli keçiyle buluşturdu.