Ordu'nun Ünye ilçesinde, ofisin 1'inci katındaki alçıpan bölümün çökmesiyle zemine düşen Mustafa Çöp (43), “Düşerken korktum ama sonra çok güldük ve eğlendik. Komik bir olay oldu” dedi.
Olay, 1 Aralık'ta saat 20.00 sıralarında Yunus Emre Mahallesi'ndeki Sinan Sevindik'e (39) ait maden şirketi ofisinde meydana geldi. İş makinesi operatörü Mustafa Çöp, işten çıktıktan sonra arkadaşı Sinan Sevindik'i ziyaret etmek için ofisine gitti. Ofisin üst katında tadilat çalışmaları yapan ustaları görmek için yukarıya çıkan Çöp, dalgınlıkla alçıpan olan bölüme bastı. Çöp'ün adım atmasıyla zemin çöktü. Bir anda kendini zemin katta bulan Çöp, olaydan hafif sıyrıklarla kurtuldu. Olay, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Yaşadıklarını anlatan Mustafa Çöp, 'Arkadaşımı ziyaret etmek için iş yerine gittim. Üst katta tadilat çalışmaları yapılıyordu. Onların yanına çıktım, dalgınlıkla alçıpan olan zemine bastım ve bir anda aşağıya düştüm. Önce panik yaptık ama sonra çok güldük ve eğlendik. Komik bir olay oldu. Hafif sıyrıklarla atlattım, çok şükür bir şeyim yok' diye konuştu.