Atı yorulduğu için arabasını kendisi çekmişti; 'Gül'e yem ve bakım desteği

Düzce'de, 'Gül' isimli atı yorulduğu için arabasını kendisi çeken Tarık Tok'a, Türkiye Jokey Kulübü ve at çiftliği sahiplerinden yem ile bakım desteği geldi. Atını çocuğu gibi sevdiğini söyleyen Tok, 'Bu atla babam bize baktı, ben çocuklarıma baktım, evimi yaptım. Atıma hiç kıyamam, çocuğum gibi kızım gibi severim' dedi.
Rıhtım Caddesi'nde atı arkaya bağlayıp, arabayı kendisi çeken kişiyi cep telefonu kamerasıyla görüntüleyenler, bu anları sosyal medyada paylaştı. Görüntüler, sosyal medyada ilgi çekti. Arabayı çeken kişinin, Ağa Mahallesi'nde yaşayan, hurdacılık ve kağıt toplayıcılığı yapan, 2 çocuk babası Tarık Tok olduğu ortaya çıktı. Tok'un takdir toplayan hareketi sonrası 25 yaşındaki 'Gül' isimli ata, Türkiye Jokey Kulübü ve at çiftliği sahiplerinden yem ile bakım desteği geldi.
Ayrıca, geçtiğimiz günlerde hayırsever iş insanı tarafından elektrikli triportör hediye edildi. Çok mutlu olduğunu ve 'Gül'ü emekliye ayıracağını söyleyen Tok, 'Artık rahat edecek. Ölene kadar bakacağım' dedi.