Burger King neden masum değil?

Burger King sadece bir fast food markası değil aynı zamanda koca bir fuhuş çetesi, tecavüz destekçisi desem ne dersiniz?
2018'de Dünya Kupası'na ev sahipliği yapan Rusya'da Burger King, sosyal medyada yayınladığı kampanyası ile baltayı taşa vurmuştu.
Söz konusu sosyal medya kampanyasında Burger King, Dünya Kupası'nda forma giyen oyunculardan hamile kalmaları halinde Rus kadınlarına ömür boyu hamburger ve yaklaşık 47 bin dolar ödül vaat ediyordu.
Evet kadınları resmen bir pazarlama aracı olarak kullandılar bu reklamla.
17 yaşında Rusya'da tecavüze uğrayan bir kızı da 'bir alana bir bedava' kampanyasında kullandılar.
Kadınlar üzerinden yaptığı reklamlar bitmemiş Burger King'in.
2021 Dünya Kadınlar Günü'nde ''Kadınların yeri mutfaktır'' tweeti atmış. Tabii ki gelen tepkiler sonrasına özrünü dilemeyi unutmamış.
7 Ekim'den bu yana İsrail askerlerine sınırsız yemek yardımında bulunması ise bardağı taşıran son damlaydı.
Vicdan skandallarının yanı sıra hijyen skandallarının da ardı arkası kesilmedi.
Ürünlerinde at eti kullanmaları, dışkı bakterisi bulunması, personelin son derece hijyensiz şekilde çalışması...

GZT Marka Günahları serisinin bu bölümünde GZT-Genç Motto editörü Ahmet Emin Zorlu defalarca hata yapıp özür dileyen ama hiçbir zaman bundan ders çıkarmayan dev bir fast food şirketinin günahlarını anlattı.
Burger King ne kadar hijyene sahip, at eti kullanıyor mu? Burger King'in siyasetteki yeri, Hungry Jack's ve Burger King arasındaki bağlantı ne? Burger King ürünlerinde dışkı bakterisi, Burger King hamburgerini uyuşturucuyla mı kıyasladı, Burger King İsrail askerlerine yardım ediyor mu?
Soruların cevabı videoda.