"Büyük Filistin Mitingi" için İstanbullular yollara düştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla İstanbul'da düzenlenecek 'Büyük Filistin Mitingi' için vatandaşlar Atatürk Havalimanı'na gelmeye başladı.
Atatürk Havalimanı'nda mitingin yapılacağı alana 60 metre uzunluğunda, 14 metre yüksekliğinde dev sahne kuruldu.
Türk bayrakları ile Filistin bayrakları ve Mescid-i Aksa'nın yer aldığı görsellerle donatılan sahneye, katılımcıların mitingi rahat izleyebilmesi için 6 ayrı LED ekran yerleştirildi.
Miting alanına ayrıca 29 ses ve ekran kulesi ile internet kalitesini artırmak için ek olarak 25 seyyar baz istasyonu kuruldu.
Miting alanına 12 ayrı giriş kapısında oluşturulan güvenlik noktalarından geçerek alınan vatandaşların, ellerinde Türk bayrağı ile Filistin bayrağı taşıdıkları görüldü. Şehir dışından katılım gösteren vatandaşlar da miting alanına gelmeye başladı.
Alana ulaşmak isteyenlerin kullanacağı güzergahlardan biri olan Dünya Ticaret Merkezi metro istasyonu çevresinde yoğun güvenlik önlemi alındı. Buraya gelen vatandaşlar, ring seferleriyle miting alanına ulaştırılıyor. Engelli bireyler de kendileri için hazırlanan servislerle alana götürülüyor.