Çaldığı kamyonetle 1 saat gezdi: Aküleri alıp kamyoneti iade etti

Sultangazi'de, çaldıkları kamyonetle yaklaşık 1 saat dolaşan şüpheliler ara sokağa park ettikleri kamyonetin 2 aküsünü çaldılar. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, dün sabah Cebeci Mahallesi'nde yaşandı. Cadde üzerinde bulunan bir fırının önüne gelen sırt çantalı, şapkalı şüpheli, bir süre burada oyalandı. Daha sonra fırına ait park halindeki ekmek dağıtımı yapılan kamyonete yöneldi. Kamyonetin dış kapısını zorlayarak açan şüpheli, bindiği kamyoneti çalıştırarak olay yerinden uzaklaştı. Yaklaşık 1 saat ilçe turu yaptıktan sonra fırının bulunduğu caddenin bir arka sokağına çaldığı kamyoneti park eden şüpheli, yanındaki arkadaşıyla birlikte kamyonetten indi. Yanlarında getirdikleri demir kesme makası ve çuvalını kamyonetten indiren şüpheliler, bir süre burada oyalandı.

Şüphelilerden biri, üstünün kirlenmemesi için tişörtünü değiştirdi, daha sonra kamyonetin iki aküsünü yerinden sökerek, çuvala koydu. İki şüpheli çuvala koydukları akülerle birlikte yaya olarak olay yerinden uzaklaştı.