Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde bir binada meydana gelen doğalgaz patlamasının ilk anları böyle görüntülendi. Patlama sonrası ortalık adeta savaş alanına döndü.
Çerkezköy ilçesi Bağlık Mahallesi'ndeki bir binada, iddiaya göre doğalgaz patlaması sonucu yangın çıktı. Şiddetli patlamanın etkisiyle binanın camları paramparça olurken, çevredeki iş yerleri ve araçlar da zarar gördü. Patlama anında büyük panik yaşanırken, çevrede bulunan vatandaşlar neye uğradığını şaşırdı. Olay yerine gelen ekipler yangına müdahale ederken, patlamada yaralanan 4 kişi hastaneye kaldırıldı.
Açık unutulan ocak açıklaması Konu ile ilgili GAZDAŞ'tan yapılan açıklamada, 'İtfaiye raporuna göre Çerkezköy, Bağlık Mahallesi'nde bir apartmanda açık unutulan ocak kaynaklı bir patlama meydana gelmiştir. Patlamada yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz. Doğalgazın güvenli kullanımı için havalandırma menfezlerinizi kapatmayınız, ocaklarınızın kapalı olduğundan, vantilatör ve baca sistemlerinin çalıştığından emin olunuz' denildi.
+ GZT Haber Merkezi'nden çıkan tüm içeriklerde olduğu gibi burada da 'GZT bakış açısı' hakim... Son dakika ise en hızlı, merak edilen ise en anlaşılır, dolu dolu bir konu ise en doyurucu şekilde takipçilerimize sunuyoruz. Yine de soru işareti kaldı ise iletisim@gzt.com'a mail atmanız, sosyal medya hesaplarımızdan bize mesaj göndermeniz yeterli.