Çocuklarını Bodrum'da kurdukları çiftlikte hayvanlarla iç içe büyütüyorlar

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, doğacak bebeklerine daha fazla zaman ayırabilmek için kariyerlerini bırakarak hayvancılığa başlayan çiftin, geride kalan 6 yılda aileleri gibi kızlarının adını verdikleri 'Masal Süt Çiftliği' de genişledi.

İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümündeki eğitimini yarıda bırakıp turizm sektörüne atılan Eyüp Kemahlı ile bankacı Ferah Güner, 8 yıl önce hayatlarını birleştirdi. Kemahlı çiftçi dünyaya gelecek bebeklerinin, doğal ortamda büyüyerek sağlıklı beslenebilmesi için mesleklerini bırakarak çiftlik kurma kararı aldı.

Girişimci çift, ailelerine ait mandalina bahçesine yurt dışından getirttikleri 10 inekle kurdukları süt çiftliğine, hayata gözlerini açan kızları Masal'ın adını verdi.

Besledikleri hayvanların sütleri ile ürettikleri peynir ve tereyağını satarak geçimlerini sağlayan çiftin, geçen 6 yılda ailesi gibi çiftlikleri de büyüdü. Kemahlı çiftinin 'Süleyman Alp' adını verdikleri ikinci çocukları dünyaya geldi, hayvan sayıları 30'un üzerine çıktı, ürün çeşitleri ile de satışları arttı.