Ev sahibinin kapıda bıraktığı yaşlı çift yeni evlerine kavuştu

Arnavutköy'de ev sahipleri tarafından kapıda bırakılan yaşlı çift, kaymakamlık ve belediyenin desteğiyle yeni evlerine taşındı. Altıparmak ve Ayşe Doğan çifti için Adnan Menderes Mahallesi'nde kiralanan 2+1 daire, eşyalarıyla birlikte bugün teslim edildi. Yeni evlerine taşınan Doğa çifti, bu süreçte çocuklarına bile ulaşamadıklarını söyleyerek, Televizyona çıktığımız için bizden utandılar dedi.
Arnavutköy'de kiracısı olan yaşlı çifti tahliye etmek isteyen ev sahibi, dışarıda oldukları sırada dairenin giriş kapısının kilidini değiştirmişti. Akşam eve gelen Altıparmak ve Ayşe Doğan çifti, evlerine giremeyince gözyaşlarıyla polisten yardım istedi. Arnavutköy Kaymakamı'nın girişimleriyle yaşlı çift evlerine geri dönmüş, ev sahibine de konut dokunulmazlığının ihlali suçundan işlem yapılmıştı. Gözyaşları eşliğinde yaşadıklarını anlatan Doğan çifti, gündem olmuş, çok sayıda yardım teklifi gelmişti.
Arnavutköy Kaymakamlığı Sosyal Yardım Vakfı ve Arnavutköy Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Altıparmak ve Ayşe Doğan çifti için Adnan Menderes Mahallesi'nde kiraladıkları 2+1 daireyi eşyalarıyla birlikte bugün teslim etti. Yeni evlerine yerleşen Doğan çifti, çok mutlu olduklarını ifade etti. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü İbrahim Ulaş, yaşlı çiftin tüm ihtiyaçlarının Kaymakamlık Sosyal Yardım Vakfı ve Belediye Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğünce karşılandığını söyledi. Mahalle Muhtarı Ercan İka, Doğan çiftinin artık kendilerine emanet olduğunu, her zaman yanlarında olacaklarını ifade etti.