Evlilikte en çok yapılan 5 hata ❌

Takdir etmeme, eleştirme
Teşekkür etmek, tebrik etmek, emeğini görmek zor mu geliyor, neyden çekiniyorsunuz? Sadece eleştirmek sürekli olarak aynı şeyleri tekrar etmek size geri döner hem de misliyle.

Memnuniyetsizlik
Mutsuzluğunun sebebi ne, eşinle mi ilgili gerçekten? Yoksa var olan güzellikleri görmekte mi zorlanıyorsun? Sürekli mutsuzluk ilişkiler arasında ayrık otu gibidir, bir süre sonra iki tarafa da ciddi zarar verir.

İlgisizlik
Kalplerin arasındaki mesafeyi artırır. Birbirinizi duyamaz, göremez hale gelirsiniz. Evinizdeki çiçekler, kaplar, canlı cansız eşyalar bile bakımla güzelleşmiyor mu?

Aileleri çekiştirmek
Eşiniz kendi ailesinin avukatı değil, şayet gerçekten belli hatalar varsa bu hataların sahibi de eşiniz değil. Bu hataları defalarca dile getirmenin inanın yapıcı bir tarafı yok, sadece evliliğinizi hasta eder.

Talepkarlık
Eşiniz sizin her şeyiniz değil her talebinizi, isteğinizi her daim yerine getirmek zorunda da değil. Tüm beklentilerinizi karşılayamaz, karşılasa da tatmin olmayacaksınız. Sürekli beklemek yerine ihtiyaçlarınızı karşıladığınız kısımlara odaklanmayı denemelisiniz.