İş yerine giren hırsızlar sadaka kutusunu çaldı

Sultangazi'de, bir kebapçı dükkanının camını kırarak içeri giren 2 çocuk, sadaka kutusunu ve kasada bulunan bozuk paraları çaldı. Güvenlik kamerası o anları kaydetti.

Yine Sultangazi'de bir marketin manav reyonundan meyve çalan bisikletli ve başka bir marketin önünden ekmek çalan çocuklar da güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
İsmetpaşa Mahallesi'nde 7 Temmuz Cuma günü bir kebapçı dükkanına gelen iki çocuk, bir süre oyalandı. Daha sonra iş yerinin sürgülü kapısının camını kırarak, içeri girdi. İçeride oyalanan çocuklar, sadaka kutusunu ve bozuk paraları çalarak dükkandan kaçtı. Hırsızlık anları güvenlik kamerasına yansırken, aynı çocukların 27 Nisan Perşembe gece saatlerinde yine İsmetpaşa Mahallesi'nde bir işyerinin önündeki yüzlerce pet şişeyi patlattığı öğrenildi.
Sultançiftliği Mahallesi'nde ise, dün gece saatlerinde bisikletli bir kişi kapalı olan bir marketin önünden geçerken durdu ve manav reyonundan meyve çaldı. Esentepe Mahallesi'nde ise bir kişi, marketin önüne yönlendirdiği çocuğa uzaktan direktifler vererek, market önündeki ekmekleri çaldırdı. Yaşanan her iki olay da güvenlik kameralarına yansıdı.