İstanbul'da navigasyonun gösterdiği toprak yola girince boşluğa düşen sürücü duvara çarptı

Pendik'te navigasyonun işaret ettiği toprak yola giren bir sürücü, direksiyon kontrolünü kaybederek boşluğa uçtu ve yaralandı.

Kaza, saat 00.15 sıralarında Pendik D-100 Karayolu Kainat Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 34 GZF 709 plakalı otomobilin sürücüsü olan Özbek uyruklu Mukharramkon Jamalova, D-100 Karayolu üzerinde ilerlerken navigasyonun gösterdiği toprak yolu tercih etti. Sürücü, toprak yola girdiği anda kontrolünü kaybederek savruldu. Jamalova, park halindeki diğer araçlara çarpmamak için manevra yapmaya çalıştı ancak boşluğa düştü. Kazada, otomobil sürücüsü Mukharramkon Jamalova hafif şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yaralıyı otomobilden çıkardı ve sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralı sürücü, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Pendik Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.

Öte yandan, navigasyonun Kainat Sokak üzerinde bulunan toprak yolu tercih etmesi nedeniyle daha önce benzer kazaların yaşandığı bilgisi edinildi. Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.