Kasadan para çalan hırsızın kafasına börek tepsisiyle vurdu

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde girdiği börekçi dükkanındaki kasadan para çalan E.A.'yı gören iş yeri sahibi elindeki börek dolu tepsi ile başına vurdu. Hırsızlık anları ve dükkan sahibi Osman Kuyu'nun şüphelinin tepsiyle başına vurduğu anlar güvenlik kamerasınca kaydedildi.
Olay, 25 Eylül günü sabaha karşı Çorlu'nun Kazımiye Mahallesi İnönü Caddesi üzerindeki bir börekçi dükkanında meydana geldi. İş yerine giden E.A., içeride kimsenin bulunmadığını görünce kasaya yönelip, aldığı paraları cebine koymaya başladı. Bu sırada elinde börek tepsisiyle gelen iş yeri sahibi Osman Kuyu, E.A.'nın parayı aldığı görence, börek dolu tepsi ile başına vurdu. Böreklerin yere döküldüğü olay sırasında kendisi savunmaya çalışan E.A., iş yerinden kaçtı. İş yerinden hırsızlık ve iş yeri sahibi Kuyu'nun şüpheliye tepsi ile vurduğu anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.
Dükkan sahibi Osman Kuyu'nun polise şikayeti üzerine güvenlik kameraları incelenmeye alındı. Polis, hırsızlığı yapan şüphelinin E.A., olduğunu belirleyerek yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen E.A., çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.