Kate Middleton ortaya çıktı

Kate Middleton aylar sonra ortaya çıktı. Galler prensesi kanser tedavisi gördüğünü açıkladı. Günlerdir komplo teorileriyle gündemden düşmeyen Kate Middleton, ilk kez ortaya çıktı.

Galler Prensesi, yayınladığı video mesajda, kendisine kanser teşhisi konduğunu ve kemoterapi tedavisi gördüğünü açıkladı. Aralık ayından beri kamuoyunun karşısına çıkmayan Kate, Kensington Sarayı'nın resmi X hesabından paylaştığı videoyla çok zorlu bir süreç geçirdiğini fakat her geçen gün güçlendiğini söyledi.

Ocak ayında geçirdiği karın ameliyatı sonrası yapılan testlerle kanser olduğunun anlaşıldığını belirten prenses, önleyici kemoterapi aldığını, ailesinin biraz zamana ve mahremiyete ihtiyacı olduğunu söylerken kanserin ayrıntılarını ise paylaşmadı.

Peki ne oldu da Kate Middleton hakkında komplo teorileri üretilmeye başlandı? Kate'in ameliyat haberlerinin basına servis edildiği dönem Kral Chales'a da kanser teşhisi koyulduğu duyuruldu. Kralın tedavi süreci şeffaf bir şekilde tüm ayrıntılarıyla paylaşılırken Kate'in durumu hakkında hiçbir açıklama yapılmaması dikkatlerden kaçmadı. Buna ek olarak Anneler Günü'nü kutlamak paylaşılan fakat üzerinde “oynanan” fotoğraf, Kate'den hâlâ ses çıkmaması bazı komplo teorilerini beraberinde getirmişti.