Simpsonlar dizisi Titan denizaltısının batacağını da bildi

Titanik'in enkazını görmek için Atlas Okyanusu'na daldıktan sonra kaybolan Titan denizatlısı, 5 günün ardından bulundu. Dünya gündemini günlerce meşgul eden olayın, kehanetleriyle bilinen 2006 yapımı The Simpsons dizisinde de yer aldığı ortaya çıktı.

Titanik'in enkazını görmek için Atlas Okyanusu'na dalan ve beş gündür haber alınamayan Titan denizaltısından acı haber geldi. Dünyanın soluğunu tutarak takip ettiği arama kurtarma operasyonunda enkaza Perşembe günü akşam saatlerinde ulaşıldı.
Gemi enkazına yolculuk için turistik geziler düzenleyen, Titan denizaltısının sahibi ABD merkezli OceanGate Expeditions şirketi, günlerce haber alınamayan araçtaki oksijenin 96 saate kadar yeteceğini duyurdu. ABD ve Kanadalıların başını çektiği arama kurtarma ekipleri, denizaltıya ulaşmak için zamana karşı yarış verdi.

Denizaltının parçaları bulunduktan sonra sosyal medyada dolaşıma giren The Simpsons dizisindeki sahnede, Titanik'in enkazını görmeye giden denizaltı, denizin derinliklerine saplanıyor ve oksijen tükendiği için içindekilerin öldükleri görülüyor.