Takdir belgesi getirene lahmacun bedava

Takdir belgesi getirene Antalya'da bir restoran karne gününde takdir belgesi alan öğrencilere bedava lahmacun dağıttı. 14 yıldır devam eden uygulamayla takdir belgesini alan öğrenciler, restoranı doldurdu.

Muratpaşa ilçesi Soğuksu Mahallesi'ndeki bir restoran girişine astığı afişte karne günü takdir belgesi alan öğrencilere bedava lahmacun dağıtacağını duyurdu. Takdir belgesini alıp sömestr tatiline başlayan öğrenciler restorana gelerek bedava lahmacunlarını yedi. 1 hafta sürecek kampanyanın ilk gününde takdir belgelerinin mutluluğunu yaşayan yaklaşık 1000 öğrenciye bedava lahmacun dağıtıldı. Ellerinden geldikçe çocukları mutlu etmeye çalıştıklarını söyleyen işletmenin sahibi Salih Yılmaz, Kampanyayı Antalya'da sadece biz yapıyoruz. 14 yıldır çocuklarımızı bu şekilde ödüllendiriyoruz. Elimizden geldiğince kampanyayı devam ettirmek istiyoruz. Amacımız ufakta olsa çocuklara emeğinin karşılığını verebilmek ve onları mutlu edebilmek. Geçen karne döneminde 2 bin 500 lahmacun verdik. Bu sene daha fazlasını vereceğimizi düşünüyorum dedi.
Karnesini aldıktan sonra lahmacun almaya gelen lise öğrencisi Halime Melike Özen, Karnemi ve takdir belgemi alıp buraya geldim. Bedava lahmacunumu aldım. Çok mutlu oldum. Kampanyayı yapanlara teşekkür ederim diye konuştu.