Yalova'da, hırsızlık suçlamasıyla adliyeye sevk edilen 27 yaşındaki İ.K., tutuklama kararı verilince elleri kelepçeli olarak binanın 3'üncü katından atladı. İ.K.'nin yanında bulunan görevlilere 'Son kez anneme sarılacağım' dediği ve annesine sarıldıktan sonra bir anda atladığı öğrenilirken o anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay, saat 15.00 sıralarında, Yalova Adliyesi'nde meydana geldi. Hırsızlık suçlamasıyla gözaltına alınan İ.K., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İ.K. çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Mahkeme salonu çıkışında 3. Kattan atladı. Zemin kattaki tenteye çarpınca hızı kesilen İ.K., beton zemine düştü. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan İ.K., Yalova Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. İ.K.'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
+ GZT Haber Merkezi'nden çıkan tüm içeriklerde olduğu gibi burada da 'GZT bakış açısı' hakim... Son dakika ise en hızlı, merak edilen ise en anlaşılır, dolu dolu bir konu ise en doyurucu şekilde takipçilerimize sunuyoruz. Yine de soru işareti kaldı ise iletisim@gzt.com'a mail atmanız, sosyal medya hesaplarımızdan bize mesaj göndermeniz yeterli.