Yıllardır bakımını yaptığı kortlarda şimdi raket sallıyor

Burdur'da tenis kortlarında görevli Galip Kaya (52), önceleri hiç ilgilenmediği tenis sporunu yapmaya başladı. Galip Kaya, '8 yıldır kortlarda görevliyim. İlk zamanlar bu spora hiç hevesim, ilgim yoktu. Bu sporu yapmaktan mutluyum' dedi.

Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde 18 yıldır görevli olan ve son 8 yıldır tenis kortlarının bakımından sorumlu olarak çalışan Galip Kaya, Tenis İl Temsilcisi Hasan Korkmaz'ın teşviğiyle tenise başladı. Kaya, mesai saatleri dışında haftanın 3-4 günü, günde 2 saat tenis antrenmanı yapıyor.

Lisans çıkarttıktan sonra turnuvalarda mücadele etmek istediğini ifade eden Galip Kaya, '8 yıldır kortlarda görevliyim. İlk zamanlar bu spora hiç hevesim, ilgim yoktu. Sağ olsun tenis il temsilcisi Hasan Korkmaz hocamın teşviğiyle bu spora başladım. Çok güzel bir spor, herkese tavsiye ederim. Bu sporu yapmaktan mutluyum. 1 aydır mesai saatleri dışında haftanın 3- 4 günü Hasan hocamla çalışıyoruz. Kademe kademe ilerliyorum. İnşallah ileride lisansımı çıkartıp tenis turnuvalarında mücadele etmek istiyorum. Seyretmekten keyif alıyordum ama hiç aklımda yokken bir anda kendimi elimde raketle tenis kortunda buldum. Severek yapıyorum bu sporu' şeklinde konuştu.