Yokuş aşağı kayan kamyonetin altında kalmaktan son anda kurtuldu

Beyoğlu'nda eşya yüklenen park halindeki kamyonet bir anda yokuş aşağı kayarak bir evin doğalgaz borusuna çarparak devrildi. Aşağı kayan kamyonetin kasasındaki bir kişinin son anda atlayarak kurtulduğu anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.
Hacı Ahmet Mahallesi Yokuşbaşı Sokak'ta dün saat 1400 sıralarında yokuş aşağı park edilen kamyonet eşya yüklenirken iddiaya göre bir anda hareket ederek kaymaya başladı. Kamyonetin kasasındaki kişi son anda atlayarak kurtuldu. Yokuş aşağı kayan kamyonet, bir evin bahçesindeki doğal gaz borusuna çarparak devrildi. Kamyonetten atlayan kişi ise altında kalmaktan şans eseri kurtuldu. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Kazanın yaşandığı sokakta market işleten Davut Akalay, eşya yüklenen aracın birden hareket etmeye başladığını belirterek, Araç yukarıdan aşağı geldi. Birkaç kişi de dükkanın önüne gelerek kendilerini zor kurtardılar. İki ay içerisinde bu ikinci vaka, diğerinde bir ölüm vardı. Ama herhangi bir önlem alınmıyor, yetkililerden bir önlem alınmasını istiyoruz diye konuştu.