Yürümekte zorlanan eşini gezdirmek için aldığı ATV Hanım teyzenin tutkusu oldu

İzmir'de Hanım Erol'un, rahatsızlığı nedeniyle yürümekte zorlanan eşini istediği yere götürmek ve ihtiyaçlarını karşılamak için aldığı ATV, zamanla tutkusu oldu.
Erol, 'Bizi yolda görenler, durdurup, resim çekiyor. Bol bol fotoğraf çekiliyoruz. 'Teyze seninle gurur duyuyoruz' diyorlar' dedi. Urla ilçesinde 1 kızı, 3 torunu, 2 de torununun çocuğu bulunan Hanım Erol, 14 yıl önce eşi Celal Erol'un dizlerinden rahatsızlanmasının ardından evin ihtiyaçlarını karşılamak için 50 yaşında B sınıfı ehliyet aldı.
Hanım Erol, ardından 37 yıllık eşini de istediği yere daha rahat götürebilmek için ATV aldı. Hanım Erol için ATV, zamanla tutkuya dönüştü. Kendilerine ait zeytin bahçesine ATV ile sık sık gittiklerini belirten Erol, 'Eşim dizlerindeki rahatsızlık nedeniyle ameliyat oldu. Ben de 14 sene önce motor kullanmaya başladım. Sonra bu bir hobi oldu. Şimdi de en büyük zevkim; ATV kullanmak. Daha çok eşimin ihtiyaçlarını karşılamak için kullanıyorum. Araziye gidip, geliyorum. Bütün işimi ATV ile hallediyorum. Kullanışlı olduğu için çok seviyorum. Özellikle yazın rahat oluyor. Yılın 8 ayı aktif kullanıyorum. 4 ay da araba kullanıyorum. Sabah eşimi araziden alıyorum, torunun yanına götürüyorum. Oradan alıp eve getiriyorum. Günlerimi böyle geçiyorum' dedi.