Basit nesneler ışık ve boya ile sanata dönüşüyor 📷

'Skyroad ile Keşfet' fotoğraf yarışmamız başladığından beri bizim gördüğümüz rüyalar 🥲🫠 Son gün 26 Kasım, detaylar profilimizdeki linkte! 🥳

Yağlı boya ile eşyaların büyüleyici tasarımlarına ışık tutan sanatçı Lauren Pretorius, bu sefer bir Nikon fotoğraf makinesinin yansımalarını yağlı boya tablosuna aktarıyor. İnsanların pek de dikkatini çekmeyen şeylere odaklanan @laurenpretorius basit nesnelerin mütevazi güzelliğini eserlerinde ortaya çıkarıyor. Işık ve gölgelerle oynayarak pürüzsüz geçişlerle dengeli bir çalışma ortaya koyan sanatçının eserlerinin gerçekçiliği ise çok etkileyici.

Yağlı boya ve natürmort çalışmalara odaklanan Lauren, sanat hayatı boyunca farklı kompozisyonlar denemesine rağmen her zaman basit natürmort çalışmalara geri dönüyor. Bu tür eserlerini yaparken daha çok keyif aldığını belirten sanatçı, natürmort resimlerine odaklanmış durumda. Tıp alanında eğitimini yarıda bırakarak hayallerinin peşinden giden Lauren Pretorius, annesinin de desteğiyle 'grafik tasarım ve güzel sanatlar' alanında eğitimini tamamlamış. Natürmort eserlerini yaparken çocuksu heyecanını hiç kaybetmediğini sanatçı eğlenceli çalışmalar ortaya koyuyor. Resim yapmadığı zamanlar doğa fotoğrafları çeken Lauren Pretorius'un sanatının ilham kaynağı apaçık ortada!