Hareketli illüstrasyonla şehirlerin ikonik yapıları 🙌

Çalışmalarını sosyal medya üzerinden bizlere ulaştıran başarılı illüstrasyon sanatçısı Nick Fairbanks'ten bazı ikonik yapılar:

📍 Kaliforniya-Golden Gate

Maden yönünden zengin olduğunu bildiğimiz Kaliforniya eyaletinin bir de turistik bir zenginliği var ki bulunduğu bölgenin simgesi haline gelmiş Golden Gate Köprüsü bunun kanıtlarından biri.

📍 Londra-Big Ben Tower

Thames Nehri ve fazlaca yeşilliği ile masal gibi bir şehir olan Londra'nın efsanevi saat kulesi Big Ben Tower, ismini içerisinde bulunan çandan alıyor.

📍 New York-Flatiron

Her yıl milyonlarca ziyaretçi ağırlayan New York'ta bulunan Flatiron isimli ikonik yapı, çelik iskelet kullanılarak inşa edilen ilk gökdelen olma özelliğini taşıyor.

📍 Atlanta-Ponce City Market

Bir metropol alanı olan Atlanta'ya gelmiş herkesin mutlaka uğraması gereken Ponce City Market; alışveriş yapmak, yemek yemek için elverişli bir yer olmasının yanı sıra çatısında golf oynama imkanı da sunuyor.

📍 Seattle-Space Needle

Oldukça iyi manzaralara sahip “Zümrüt Şehir' olarak anılan Seattle'de yer alan Space Needle, her yıl milyonlarca ziyaretçiyi ağırlayan oldukça ünlü bir gözlem kulesi.