Konya Tropikal Kelebek Bahçesi 🦋

Avrupa'nın en büyük kelebek uçuş alanına sahip Konya Tropikal Kelebek Bahçesi; yetişkinlere, özellikle de çocuklara doğa ve hayvan sevgisini aşılamak amacıyla kurulmuş. Birçok farklı kelebek, böcek ve bitki türünün bulunduğu bahçede, 60 farklı türde aylık 20.000 adet canlı kelebek uçuş gerçekleştiriyor. 195 türde canlı bitki de gezi esnasında ziyaretçilere eşlik ediyor.

🦋 Tropikal Kelebek bahçesinin içinde bulunan Böcek Müzesi bölümü, Kelebek Yaşam Döngüsü, Böcek Sineması, Kelebek Sınıflandırması, Kelebek Davranışı bölümlerinin yanı sıra Böcek Köyü'nde de kelebekler ve diğer ilginç böcekler özel olarak kurutulup sergileniyor.

3500 metrekarelik gezi alanı ve 2000 metrekarelik kelebek uçuş alanına sahip bu bahçenin fazlasıyla sıcak olmasına rağmen belki de ilk defa göreceğin kelebek türleriyle seni etkileyeceğine ve güzel anılar biriktireceğine eminiz.

📍Konya havalimanından taksiyle 20 dakikada, Konya Tren Garı'ndan taksiyle 20 dakikada ve Konya Otogarından taksiyle 10 dakikada bu eşsiz bahçeye ulaşabilirsin.

Bahçeye giriş ücretleri:
Öğrenci: 30 TL
Yetişkin: 60 TL
Ailesiyle birlikte gelen 0-6 yaş arası çocuklar için ücretsiz.

💻 Diğer tüm detaylar için konyatropikalkelebekbahcesi.com web sitesini ziyaret edebilirsin.