Osmaniye Bahçe'de meydana gelen otobüs kazasında hayatını kaybedenlerden birinin 34 yaşındaki down sendromlu Eda Bayrak olduğu ortaya çıktı.
Daha önce piyano tutkusuyla haberlere konu olan Bayrak, hayata olan bağlılığıyla gönüllere dokunmuştu. Aynı kazada ağır yaralanan annesi Ayşegül Bayrak'ın tedavisinin ise sürdüğü öğrenildi.
Annesi Ayşegül Bayrak ile birlikte İzmir'den memleketleri Gaziantep'e giden Eda Bayrak, yolculuğun bitmesine bir saat kala yaşanan kazada diğer 6 kişi ile birlikte hayatını kaybetti.
+ GZT Haber Merkezi'nden çıkan tüm içeriklerde olduğu gibi burada da 'GZT bakış açısı' hakim... Son dakika ise en hızlı, merak edilen ise en anlaşılır, dolu dolu bir konu ise en doyurucu şekilde takipçilerimize sunuyoruz. Yine de soru işareti kaldı ise iletisim@gzt.com'a mail atmanız, sosyal medya hesaplarımızdan bize mesaj göndermeniz yeterli.