'Engin Altan Düzyatan zam aldı' haberlerine açıklama

Engin Altan Düzyatan sakalını kesmeyince zam aldı haberlerine ilişkin Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Mehmet Bozdağ'dan açıklama geldi.

Son dönemde çeşitli basın organlarında ortaya çıkan Engin Altan Düzyatan'ın bölüm başı ücretinin 100 bin liraya çıktığı iddialarıyla ilgili, dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ açıklama yaptı.

Twitter hesabından açıklama yapan Bozdağ, iddiaları kesin bir dille yalanladı.

Yapılan kamuoyu açıklamasında ise şu ifadelere yer verildi:

"Yapımcılığını üstlendiğimiz Diriliş 'Ertuğrul' Dizisi başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'la ilgili bazı basın kuruluşlarında yer alan 'Diriliş Ertuğrul'da oynayan Engin Altan Düzyatan zam mı aldı?', 'Ertuğrul gaziye zam', 'Sakalını kesmeyince zam aldı' başlığıyla yayınlanan haberler ve haberlerde yer alan içerikler gerçeği yansıtmamaktadır.

Tamamen hayal mahsulü ve kurgu unsuru olan haberlerde yer alan; oyuncunun, dizideki karakteri dışında başka bir role bürünmesi ve seyirci karşısına çıkmasını istemeyen yapımcının Düzyatan'a jest yaparak bölüm başı aldığı ücreti arttırdığı bilgisi doğru değildir.

Türkiye'de izlenme ve reyting rekorları kıran, 30'dan fazla ülkede yayınlanan, yapım ve senaryo içeriği olarak milyonların takdirini kazanan Diriliş 'Ertuğrul' dizimizi; magazinleştirme amacı güden ve siz değerli izleyicilerimizi yanlış bilgilendiren bu tür haberlerin gerçekle ilgisi olmadığı bilgisini kamuoyu ve izleyicilerimizle paylaşırız"






Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >