Trafik magandası dört kadın öğretmene saldırdı

İstanbul'da bir trafik magandası, okuldan çıkan 4 kadın öğretmene kâbus dolu anlar yaşattı.

28 Ekim günü İstanbul'da yaşanan olayda trafik magandası içinde dört kadın öğretmenin olduğu aracı sıkıştırmaya başladı. İddialara göre öğretmenlerden birinin kendini cep telefonu ile kayıt altına aldığını gören maganda araba ile kadınların önünü kesti ve küfüler savurmaya başladı.

Araç içerisinde bulunan öğretmenlerden biri yaşadığı bu anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Görüntüler kısa sürede gündeme otururken, kadın öğretmenlere destek mesajı yağdı.

Araçtaki kadın öğretmenlerden biri yaşananları şöyle anlattı: "Bugün 4 kadın öğretmen evimize giderken aracı kullanan kadın arkadaşımızın araç kullanmasını beğenmeyip bizi trafikte sıkıştırmaya taciz etmeye başladı. Daha sonra arabayı önümüze kırdı fren yaptı ve ben de kameraya kaydetmeye başladım. Çok tehlikeli araç kullanıyordu. Araçla yanımıza gelip gelip hakaret etmeye başlayınca benim onu kameraya çektiğimi gördü ve aracıyla yolu kapattı. Sonrasında az önce gönderdiğim videodaki olaylar yaşandı. Biz vatandaş olarak şikâyetimizi karakola yaptık. Daha sonra Tuzla piyade okulunda asker olduğunu öğrendiğimiz bu bey bizi yine takip edip aracıyla arabamıza arkadan vurdu. Öğlen vakti İstanbul'da işimizde evimize dönemiyoruz. Bu nasıl vahşilik bu nasıl ilkelliktir."
Video: Trafikte kadın öğretmenlere taciz, tehdit ve küfür






Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >