Albayrak medya, ‘Türkiye’nin en iyi işverenleri’ listesinde

Albayrak Grubu Kurumsal İletişim Koordinatörü Esad Sivri.
Albayrak Grubu Kurumsal İletişim Koordinatörü Esad Sivri.

Albayrak Medya şubat ayında Great Place to Work Enstitüsü’nün yürüttüğü program çerçevesinde ‘Güvenilirlik, Saygı, Hakkaniyet, Gurur ve Takım Ruhu’ başlıkları üzerinden, çalışanlarının verdiği yüksek oylarla ‘Harika İş Yeri’ kriterlerini sağlayarak Great Place to Work Sertifikası’nı aldı. Şirket, geçtiğimiz günlerde ise aynı enstitünün yürüttüğü programda çalışanlarının değerlendirmeleriyle ‘Türkiye’nin En İyi İşverenleri’ listesine girdi.

İyi işveren olmanın altında insan odaklı iş yapma kültürünün yattığına değinen Albayrak Grubu Kurumsal İletişim Koordinatörü Esad Sivri; “Grup olarak Albayrak Akademi çatımızla birlikte çalışma arkadaşlarımızın mutluluğuna, geleceğine ve kariyer gelişimlerine yatırım yapıyoruz. Deneyim aktarımına inanıyoruz, mesleki ve kariyer gelişimimiz her zaman ajandamızın üst sırasında yer alıyor. Harika bir iş yeri olma yolculuğumuzda attığımız her adımın ‘Great Place To Work’ unvanıyla çalışma arkadaşlarımız tarafından tescillenmesi, bizim için de önemli bir motivasyon ve gurur kaynağı” açıklamasında bulundu.

Öncelik noktamız: İnsan ve üretim

Albayrak Grubu’nun işveren markasına yönelik çalışmalarıyla ilgili Sivri; “1952’den beri Albayrak Grubu çatısı altında inşaat, sanayi, hizmet, lojistik, turizm ve medya sektörlerinde hizmet vermeye devam ediyoruz. Hem ülkemiz topraklarının birçok şehrine, hem de ülke sınırları dışına taşan çalışmalarımızla insanı ve üretimi öncelik noktamız yapıyoruz” diyor.

Güncel çalışmalar ve gelecek dönemle ilgili planlarını aktaran Sivri “Albayrak Grubu’nda çalışanlarımızın huzurlu bir ortamda çalışmasını ve kurumsal aidiyete sahip olmalarını fazlasıyla önemsiyoruz. Bunun için pek çok sosyal aktivite ve organizasyonla çalışanlarımızı çocukları ve aileleriyle birlikte buna dâhil etmeye çalışıyoruz. Yeni mezunlara iş imkânı oluşturmak için Genç Albayraklılar İŞKUR İşbaşı Eğitim programlarıyla gençlerimizin çeşitli platformlarda yetişmesine imkân sağlıyoruz. Kariyer ve Yetenek Yönetimi kapsamında Gazetecilik ve Yeni Medya programları organize ederek uzman ve deneyimli yöneticilerimiz tarafından bilgi paylaşımlarının yapılmasını sağlıyoruz. Yüksek lisans ve doktora eğitimlerini teşvik ederek çeşitli üniversitelerle işbirliği yapıyor, çalışanlarımızın kariyer gelişimini maddi ve manevi destekliyoruz. Hayata geçirdiğimiz bu ve benzeri pek çok uygulamayla Türkiye’nin en prestijli ve köklü insan kaynakları ödülü olan ‘İnsana Saygı Ödülü’ne defalarca layık görüldük. Bundan sonraki süreçte hem kariyer ve yetenek yönetimi altında eğitim programlarımız çeşitlenerek devam edecek hem de çalışma arkadaşlarımızdan aldığımız geri dönüşlerle işveren markasına yönelik çalışmaların her geçen gün üstüne koyacağız. Çalışma arkadaşlarımızın göstermiş olduğu teveccühleri ve oluşturduğumuz bu güzel iklimi koruyabilmek adına çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz” diyerek sözlerini tamamlıyor.