Aydınlı Grup’tan iki yeni yatırım

Marka, Hadımköy Lojistik Merkezi’nde 35 bin 195 m2’lik alanda kurulu yerleşkesiyle hizmet veriyor.
Marka, Hadımköy Lojistik Merkezi’nde 35 bin 195 m2’lik alanda kurulu yerleşkesiyle hizmet veriyor.

Kaliteli hizmet ilkesini benimseyerek evrensel değerlere özen gösteren, çevre bilincine duyarlı üretim yapan ve müşteri odaklı çalışma sistemi ile dünya standartlarında hizmet veren Aydınlı Grup; 292’si yurt dışı olmak üzere toplam 645 mağaza ve 5 bin 200’ü aşkın çalışanı ile sadece Türkiye’nin değil, yakın coğrafyanın da en büyük hazır giyim perakendecileri arasında yer alıyor.

U.S. Polo Assn. ile 44 ülkede, Pierre Cardin ile 10 ülkede, Cacharel ile 8 ülkede operasyonu bulunan ve toplamda 55 ülkede lisans hakkına sahip olan Aydınlı Grup, bugünlerde iki büyük yatırıma imza attı.

İstanbul Silivri’de faaliyete başlayan Üretim Merkezi ve Hadımköy’de yer alan Lojistik Merkezi ile marka, üretim ve dağıtım süreçlerinin yönetiminde yüksek verimliliği hedefliyor. Bünyesinde faaliyet gösteren U.S. Polo Assn., Cacharel ve Pierre Cardin markalarıyla üretim, stoklama, operasyon ve sevkiyat süreçlerini bu merkezler üzerinden gerçekleştirecek olan marka, üretim ve lojistik faaliyetlerine yeni bir yön verdiğini açıklıyor.

İhracat operasyonlarına teknolojik altyapı tesisi

Gömlek, ceket ve pantolon üretimi yapılan 18 bin m2 alana sahip üretim merkezinde, yaklaşık 400 kişiye istihdam sağlanıyor.
Gömlek, ceket ve pantolon üretimi yapılan 18 bin m2 alana sahip üretim merkezinde, yaklaşık 400 kişiye istihdam sağlanıyor.

Marka son yatırımları ile birlikte, en güncel teknolojik donanıma sahip altyapısıyla Hadımköy Lojistik Merkezi’nde 35 bin 195 m2’lik alanda kurulu yerleşkesiyle hizmet veriyor. İki katlı bina içerisinde yer alan lojistik merkezinin 42 bin 877 m2 alana sahip binası, mezanin raf sistemleri yatırımıyla birlikte toplamda 114 bin 752 m2 kullanım alanına ulaşıyor.

Grubun manuel iş gücü ile yürütülen e-ticaret operasyonu, sorter otomasyon sistemi ile teknolojik ve operasyonel olarak günün şartlarına adapte ediliyor. Toplam 14,5 milyon adet ürün stok kapasitesi ile günlük 200 bin adet ürün kabul ve 200 bin adet sevk kapasitesine sahip yeni lojistik merkezi, grubun büyüyen mağaza, e-ticaret ve ihracat operasyonlarına teknolojik altyapısıyla destek veriyor.