İTO’da seçim heyecanı

İTO
İTO

Türkiye’de ticaretin kalbi İstanbul’un en büyük odası olan İTO’da 9 Kasım’da yapılacak seçimler için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

21’nci dönem oda seçimleri için, 50 bin işletmenin oy kullanacağı seçimlerde ilk olarak komite seçimleri, ardından başkanlık seçimi tamamlanacak. Komite seçimleri sonrasında ise İTO Meclisi’nde görev alacak 261 isim belirlenecek.

Avdagiç'e tam destek

Avdagiç: “Biz amasız, fakatsız bir şekilde, yerli ve milli ekonomiyi sarsılmaz bir şekilde inşa edenlerle beraber yürümeye devam edeceğiz.”
Avdagiç: “Biz amasız, fakatsız bir şekilde, yerli ve milli ekonomiyi sarsılmaz bir şekilde inşa edenlerle beraber yürümeye devam edeceğiz.”
Şekib Avdagiç.
Şekib Avdagiç.

Aralarında MÜSİAD, TÜMSİAD, ASKON'un da bulunduğu ve İGİ- AD, ASRİAD, MMG, GİV, PAGEV, EVSİD, Meslekte Birlik başta olmak üzere çok sayıda vakıf ve dernek tarafından desteklenen İTO Platformu ise seçimlerde mevcut başkan Avdagiç lehine görüşünü açıkladı. Halen 2018’den bu yana İTO Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Avdagiç, Mart 2009-2013 arasında odada Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve 2013-2018 döneminde İTO Meclis Başkanı olarak da görev aldı.

693 bin üyeye sahip İstanbul iş dünyasının temsilcisi durumunda olan İTO, geçtiğimiz ay kuruluşunun 140. yıl dönümünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımı ile özel bir ödül töreni ile kutlamıştı. Avdagiç gecede yaptığı konuşmada “Biz amasız, fakatsız bir şekilde, yerli ve milli ekonomiyi sarsılmaz bir şekilde inşa edenlerle beraber yürümeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullanmıştı.