Otomotiv devinden Türkiye'deki çalışanlarına 25 maaş ikramiye

Arşiv
Arşiv

Dünyanın önemli otomotiv üreticilerinden Skoda yeni yıl yaklaşırken çalışanlarını büyük bir hediyeyle sürpriz yaptı. Firma, Türkiye’deki tüm çalışanlarına tam 25 maaş tutarında ikramiye verdi.

Otomotiv yazarı Emre Özpeynirci haberi sosyal medya hesabından “Yok böyle işveren” cümleleriyle duyurdu. Özpeynirci’nin paylaşımına göre, Skoda'nın Türkiye distribütörü Ahmet Yüce tüm çalışanlarına 25 maaş ikramiye verdi.

"Her zaman yanlarındayız"

Yüce Auto Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce haberi doğrulurken ortağı Doğuş Grubu Grubu Başkanı Ferit Faik Sahenk'e de teşekkür etti.

Çalışanlarının kendileri için her zaman çok önemli olduğunu söyleyen Ahmet Yüce, "Biz onlar sayesinde varız. O yüzden her zaman her zorlukta yanlarındayız" dedi.

Şirketin 100'den fazla çalışanı bulunuyor.

En az alan bile 137 bin 500 TL ikramiye alacak

İkramiye ödenen işçilerin asgari ücret aldığı bile düşünülse 25 maaş ikramiye 5500 liralık asgari ücretle tam 137 bin 500 lira yapıyor.

Ahmet Yüce’nin ismi koronavirüs salgını patlak verdiğinde de gündeme gelmişti. Skoda Türkiye distribütörü Yüce, pandemi döneminde "Hiçbir çalışanı işten çıkarmayacağız" açıklamasıyla dikkat çekmişti.