Teknodrom’un tercihi canias4.0 teknolojileri oldu

Teknodrom, değerli madenler geri kazanımında ve alüminyum sektöründe çalışmalarına devam ediyor.
Teknodrom, değerli madenler geri kazanımında ve alüminyum sektöründe çalışmalarına devam ediyor.

Türkiye’nin ilk ve tek değerli madenler geri kazanım firması Teknodrom, İndustrial Applıcatıon Software – Ias ile anlaştı. Firmanın güvenlik ve bilgi teknolojileri yöneticisi Serkan Bitengül, “iş süreçlerimizi dünyanın en iyi iki endüstriyel yazılımından biri olan canias4.0 teknolojileri ile yöneteceğiz” diyor.

Alüminyum ve değerli madenler geri kazanım sektörünün önde gelen firmalarından biri olan Teknodrom Değerli Madenler Geri Dönüşüm A.Ş. iş süreçlerini canias4.0 teknolojileri ile yöneteceğini duyurdu. 2015 yılında faaliyetlerine başlayan Teknodrom, değerli madenler geri kazanımında ve alüminyum sektöründe çalışmalarına devam ediyor. İnovatif fikirlerle her geçen gün gelişen ve multi sektörel yapıya sahip olan Teknodrom’un 100'ü aşkın çalışanı bulunuyor. Hızla büyüyen Teknodrom, dijital dönüşüm ve sürdürülebilirlik çalışmalarını Industrial Application Software – IAS ekipleri rehberliğinde sürdürecek. Teknodrom’un Dilovası Kocaeli’nde bulunan merkezinde gerçekleşen kick off (proje başlatma) toplantısı ile iki firma yetkilileri bir araya geldi ve iş birliği duyuruldu. Kick off toplantısında bir araya geldiğimiz Teknodrom Güvenlik ve Bilgi Teknolojileri Yöneticisi Serkan Bitengül, caniasERP ile başlayacakları projeye süreç içerisinde canias4.0 IoT çözümlerini de dahil edeceklerini belirtti.

Canıaserp ile kurumsal hafızamızı kurgulayacağız

Kick off toplantısında Industrial Application Software – IAS yöneticileri ve Teknodrom ekibi bir araya geldi. canias4.0 Teknolojileri projesinin detaylarını konuşan ekipler, sürecin ilk yol haritalarını da belirledi. Toplantıda proje ile ilgili beklentilerini Industrial Application Software – IAS ekibine anlatan Teknodrom Güvenlik ve Bilgi Teknolojileri yöneticisi Serkan Bitengül, “Daha önce farklı bir yazılım çözümü kullanıyorduk. Ancak özellikle raporlama konusunca ciddi sorunlar yaşıyorduk. Kullandığımız yazılım, firmamızın büyüme hızına ayak uyduramadı ve ihtiyaçlarımızı karşılayamaz hale geldi. Yeni bir ERP yazılımı kaçınılmaz hale gelmişti. Araştırmalarımız sırasında caniasERP’nin tüm ihtiyaçlarımıza yanıt verebileceğini gördük. Bize göre dünyanın en iyi iki ERP yazılımından biri. caniasERP sayesinde verilerimizi doğru şekilde muhafaza edip, doğru analizler ve raporlamalar alabileceğiz” dedi.

Sırada canıas4.0 IoT projesi var

“Öncesinde sistemde geriye dönük işlemler yapmakta zorluk çekiyor, silinmiş ya da değiştirilmiş dosyaları görüntüleyemiyorduk. Bu nedenle de kurumsal hafıza oluşturamıyorduk. caniasERP ile bu sorunu da çözmüş olacağız. caniasERP’nin projenin ikinci fazında canias4.0 IoT Çözümleri’nin de çalışmalarına başlamayı planladık. Doğru verilere ulaşmak, bunları iyi muhafaza etmek ve doğru raporlamalar almak bizim için büyük önem taşıyor.