Vestel Türkiye’nin en değerli markaları arasında üçüncü oldu

Vestel
Vestel

Vestel, uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance'in 'Türkiye'nin En Değerli Markaları' araştırmasında üçüncü sırada yer aldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, marka değerindeki istikrarlı yükselişini sürdüren Vestel, 927 milyon dolarlık değeriyle sıralamada ilk 3'e girdi.

Şirketin değeri yüzde 28 arttı

Türkiye'nin En Değerli Markaları araştırmasında geçen yıl 7 basamak yükselerek 5'inci olan Vestel, 2023 sonuçlarında listedeki yerini 3'e taşıdı. Şirketin marka değeri yüzde 28 artışla 927 milyon dolara ulaştı.

Vestel, Türkiye'nin en değerli marka sıralamasındaki yükselişine devam ediyor
Vestel, Türkiye'nin en değerli marka sıralamasındaki yükselişine devam ediyor

Küresel ölçekte teknoloji şirketi olma vizyonuyla faaliyetlerini sürdüren Vestel, ürünlerini dünyanın 158 ülkesine ulaştırarak Türkiye için değer yaratıyor. AR-GE ve inovasyona dayalı teknoloji üretimiyle sektöründe dijital dönüşüme öncülük eden marka, ürün ve hizmetleriyle değerini yükseltmeye devam ediyor.

THY


Araştırmaya göre, Türk Hava Yolları (THY), 1 milyar 604 milyon dolarlık marka değeriyle bu yıl da "Türkiye'nin en değerli markası" oldu. THY, 2019, 2020 ve 2021 yıllarında ilk sırada yer almıştı. THY'yi 1 milyar 452 milyon dolarla Arçelik izledi.