Z Raporu 6 yaşında

Z raporu 6. Yaşını kutluyor.
Z raporu 6. Yaşını kutluyor.

Türkiye’nın yeni ekonomi dergisi sloganıyla yola çıkan Z raporu, aylık dergi konseptiyle sürdürdüğü yayıncılıkta 6.Yılını kutluyor. Yayın hayatına derin ekonomi ismiyle başlayan dergimiz o dönemde “en iyi çıkış yapan ekonomi dergısı” ödülüne layık görülürken haziran 2019 itibariyle Z raporu olarak yayın hayatına devam ediyor. Z raporu her ay ekonominin tüm alanlarından haberler, ufuk açıcı analizler, kapsamlı dosyalar ve nitelikli yorumlarla, okurlarına ve iş dünyasına zengin bir içerik yelpazesi sunuyor.

Dergimizde her ay; ulusal ve uluslararası gelişmelerin ardındaki ekonomik ve politik gerçeklere ilişkin kapsamlı dosyalar, dünyanın ve bölgemizin ekonomik ve siyasi gidişatını ele alan güçlü analizler, geleceğin nasıl şekilleneceğine ilişkin vizyon yazıları, ekonomi dünyasını yakından izlemeye imkan veren haberler, iş ve siyaset dünyasının önde gelen isimleriyle yapılan söyleşiler, gündem başlıklarına ilişkin farklı bakış açıları sunan köşe yazıları yer alıyor. Dergimiz her ay birbirinden çarpıcı konuları ele alarak değer yaratmaya ve yeni başarılara odaklanıyor.

Ekonomi ile ilgili Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri güncel izleyerek, geniş bir yazar ve akademisyen kadrosunun da katkılarıyla aylık olarak okurla buluşturan Z Raporu dergisinin yazı işleri müdürlüğünü Semra Karabaş üstleniyor. Dergide sadece Türkiye’den değil dünyanın çeşitli ülkelerinden de bilim insanları ve araştırmacılar yazıyor, görüşlerini paylaşıyor. Başta Albayrak Grup CEO’su Prof. Ömer Bolat, Ali Saydam, Murat Yülek, Pierre Chiartano, İbrahim Acar, Mehmet Akif Soysal, Kadir Tuna, Mamdouh G. Salameh, Dimitrios Triantaphyllou, Obıyathulla Ismath Bacha, Robert M. Cutler, Ahmet Ulusoy, Cüneyt Paksoy gibi akademi dünyamızdan, gazetecilerden ve serbest yazarlardan oluşan daha pek çok sayıda uzmanın yazıları Z Raporu’nda yer buluyor.

Bizler de Z Raporu ailesi olarak, bugüne kadarki yayın hayatında dergimizi takip ederek desteğini esirgemeyen tüm okurlarımıza teşekkür ediyoruz.