1. Lig ekibinden anlamlı döviz kampanyası

Adana Demirspor
Adana Demirspor

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, dolar bozduran taraftarları için kombinelerde "indirim" kampanyası başlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD ile yaşanan kriz sonrasında "Dövizlerinizi bozdurun" çağrısına bir destek de Adana Demirspor'dan geldi. Yapılan açıklamada dolar bozduran taraftarlara kombine biletlerinin indirimli satılacağı duyuruldu.

Kulübün resmi sitesinden yapılan, "Vatanımızın ve Milletimizin yanındayız" başlıklı açıklama şöyle:

  • "Kulübümüz, devam eden 2018-2019 sezonu kombine bilet satışları için “Adana Demirspor,vatanının ve milletinin yanındadır' adında yeni bir kampanya oluşturdu. Bu kampanya doğrultusunda; Kuzey Kale Arkası tribününden kombine almak isteyen taraftarlarımız 100 dolar bozdurduğu takdirde yüzde 25, 200 dolar bozdurduğu takdirde ise yüzde 50 indirim sahibi olacaktır. Maraton tribününden kombine almak isteyen taraftarlarımız 200 dolar bozdurduğu takdirde yüzde 25, 400 dolar bozdurduğu takdirde ise yüzde 50 indirim sahibi olacaktır. Kapalı tribünlerden kombine almak isteyen taraftarlarımız 250 dolar bozdurduğu takdirde yüzde 25, 500 dolar bozdurduğu takdirde ise yüzde 50 indirim sahibi olacaktır. Dolar bozduran taraftarlarımız kendi adlarına ait dekont ile birlikte Passolig gişesine ibra etmeleri gerekmektedir."