16 yaşındaki genç futbolcu trafik kazasında yaşamını yitirdi

16 yaşındaki genç futbolcu trafik kazasında yaşamını yitirdi​
16 yaşındaki genç futbolcu trafik kazasında yaşamını yitirdi​

Kocaeli Birlikspor'un U-17 takımında forma giyen 16 yaşındaki Harun Ezer, antrenmandan dönerken bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Kocaeli Birlikspor'un U-17 takımında forma giyen 16 yaşındaki Harun Ezer elim bir kaza sonucu yaşamını yitirdi.

Harun Ezer, dün akşam saatlerinde antrenman sonrası evinde dönerken bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Alınan bilgiye olay dün akşam saatlerinde Gebze ilçesinde meydana geldi. İstanbul yönüne giden Bülent Şenel'in kullandığı 34 ABT 786 plakalı araç, minibüsten inen ve yolun karşısına geçmeye çalışan 16 yaşındaki Harun Ezer'e çarptı.

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa süre sonra kaza mahaline ulaşan ekipler, Harun Ezer'i ağır yaralı olarak hastaneye kaldırdı. Ancak genç futbolcu hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Koceli Birlikspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada; U-17 takımında oynayan 16 yaşındaki başarılı futbolcu Harun Ezer'in dün akşam antrenman dönüşü evine giderken Gebze'de trafik kazası geçirdiği ve yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadığı kaydedildi.

Darıca Gençlerbirliği'nde futbol yaşamına başlayan ve ardından Kartalspor forması giyen Harun'un geçen sezon Kocaeli Birlikspor'a transfer olduğu bilgisine yer verilen açıklamada, "Evladımız Harun'un acı haberi kulübümüzde derin üzüntü yaratmıştır. Kocaeli Birlikspor ailesi olarak genç sporcumuza Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz." denildi.