2. Lig maçlarına gitmek için bile zengin olmak şart (!)

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden takımların forma fiyatları, Süper Lig ekiplerini aratmıyor.

Ne güzel söylemiş Simon Kuper, “Futbol asla sadece futbol değildir” diye. Çok değil bundan elli yıl önce futbol izlemek de oynamak da bu kadar pahalı değildi. Endüstriyel futbol kavramı, sporseverlerin hayatının merkezine oturdu bile… Kısacası tutkunu olduğumuz takımların maçlarını televizyondan izlemek bile dünyanın parası… Stada gidenlerin, takımlarının lisanslı ürünlerini almak isteyenlerinse vay haline… Asgari ücretle geçinmeye çalışan birçok insan içinse futbol çok uzun zamandır, büyük bir lüks… Süper Lig ekiplerinin formaları ateş pahası… Birçok kişi alt liglerde oynayan takımların formalarının daha uygun fiyatlara satıldığını düşünebilir. Ancak durum hiç de tahmin ettiğiniz gibi değil.
İnegölspor 
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden İnegolspor'un 2016-2017 sezonu forma fiyatları 89 ila 99 lira arasında değişiyor.
İnegölspor Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden İnegolspor'un 2016-2017 sezonu forma fiyatları 89 ila 99 lira arasında değişiyor.
Kırklarelispor
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden bir diğer ekip olan Kırklarelispor'un forma fiyatları da cep yakıyor. Kırklarelispor taraftarları, takımlarının formasını almak için 99 lirayı gözden çıkartmak durumunda.
Kırklarelispor Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden bir diğer ekip olan Kırklarelispor'un forma fiyatları da cep yakıyor. Kırklarelispor taraftarları, takımlarının formasını almak için 99 lirayı gözden çıkartmak durumunda.
Ofspor
2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Ofspor'un forma fiyatı ise 80 lira.
Ofspor 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Ofspor'un forma fiyatı ise 80 lira.
Fenerbahçe
2016-2017 sezonuna 4. yıldız hedefiyle başlayan Fenerbahçe'nin forma fiyatı 155 lira.
Fenerbahçe 2016-2017 sezonuna 4. yıldız hedefiyle başlayan Fenerbahçe'nin forma fiyatı 155 lira.
Beşiktaş
Süper Lig'in son şampiyonu Beşiktaş'ın da forma fiyatı cep yakıyor. Siyah-beyazlı takımın formasını almak isteyenler 155 lirayı gözden çıkarmak zorunda.
Beşiktaş Süper Lig'in son şampiyonu Beşiktaş'ın da forma fiyatı cep yakıyor. Siyah-beyazlı takımın formasını almak isteyenler 155 lirayı gözden çıkarmak zorunda.
Galatasaray
Süper Kupa'yı alarak sezona moralli başlayan Cim-Bom'un forma fiyatı ise 159 lira.
Galatasaray Süper Kupa'yı alarak sezona moralli başlayan Cim-Bom'un forma fiyatı ise 159 lira.
Trabzonspor
Trabzonspor'a gönül verenler, yeni sezon forması için 149 lira ödemek durumunda.
Trabzonspor Trabzonspor'a gönül verenler, yeni sezon forması için 149 lira ödemek durumunda.
Bursaspor
Süper Lig tarihinde şampiyonluk yaşayan beş takımdan biri olan Bursaspor'un forma fiyatı ise 4 büyüklere oranla daha uygun. Timsah'ın formasını 99 liraya alabilirsiniz.
Bursaspor Süper Lig tarihinde şampiyonluk yaşayan beş takımdan biri olan Bursaspor'un forma fiyatı ise 4 büyüklere oranla daha uygun. Timsah'ın formasını 99 liraya alabilirsiniz.
Real Madrid 
UEFA Şampiyonlar Ligi ve Süper Kupa'yı müzesine götüren İspanyol ekibinin 2016-2017 sezonu formalarını Türkiye'de rahatlıkla bulabilirsiniz. Ancak Real Madrid formasını Türkiye'de 229 liraya alabilirsiniz.
Real Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi ve Süper Kupa'yı müzesine götüren İspanyol ekibinin 2016-2017 sezonu formalarını Türkiye'de rahatlıkla bulabilirsiniz. Ancak Real Madrid formasını Türkiye'de 229 liraya alabilirsiniz.
Manchester United
İngiliz devi Manchester United'ın da formaları ülkemizde 229 liraya satılıyor.
Manchester United İngiliz devi Manchester United'ın da formaları ülkemizde 229 liraya satılıyor.
Juventus
İtalya'nın köklü ekiplerinden Juventus'un forması ise 110 ile 200 lira arasında değişen fiyatlara satılıyor.
Juventus İtalya'nın köklü ekiplerinden Juventus'un forması ise 110 ile 200 lira arasında değişen fiyatlara satılıyor.
Paris Saint-Germain
Arap sermayesine satıldıktan sonra PSG, ciddi bir yükselişe geçti. Yaptığı transferlerle dikkat çeken Fransız ekibinin 2016-2017 sezonu formasını Türkiye'de 229 liraya satın alabilirsiniz.
Paris Saint-Germain Arap sermayesine satıldıktan sonra PSG, ciddi bir yükselişe geçti. Yaptığı transferlerle dikkat çeken Fransız ekibinin 2016-2017 sezonu formasını Türkiye'de 229 liraya satın alabilirsiniz.